Wie is Astrid?

Hi5 kindercoaching Astrid

Mijn naam is Astrid van de Griendt. Ik ben gecertificeerd kinder- en rouw en verliescoach met een achtergrond in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik zelf moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen. Zowel in de moederrol als in de juffenrol heb ik uitdagingen waar kinderen mee kunnen worstelen van dichtbij gezien.
Op mijn levenspad heb ik van dichtbij ingrijpende verliezen meegemaakt. De meest ingrijpende was het overlijden van mijn man toen onze kinderen 9 en 13 jaar oud waren. Mede hierdoor heb ik ervaren dat iedereen anders omgaat met verlies en rouw.

Als leerkracht is met één kind om de tafel zitten praktisch niet meer mogelijk. Dat miste ik echt in mijn dagelijkse werk. Van die 1-op-1 interactie krijg ik energie. In mijn praktijk heb ik weer échte aandacht voor het individu. Elk kind is uniek en elk kind mag er zijn.
Ik help kinderen die worstelen met hun emoties en situaties in hun omgeving die het hen nog moeilijker maken. Door het gesprek, het gebruik van diverse interventies en spelmaterialen laat ik kinderen hun emoties een plekje geven. In hun hoofd en in hun doen en laten.

Wie is Astrid_Hi5