Wie is Astrid?

Hi5 kindercoaching Astrid

Mijn naam is Astrid van de Griendt. Ik ben gecertificeerd kindercoach met een achtergrond in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik zelf moeder van 2, inmiddels volwassen, kinderen. Zowel in de moederrol als in de juffenrol heb ik de uitdagingen waar kinderen mee kunnen worstelen, van dichtbij gezien.

Als leerkracht is met één kind om de tafel zitten praktisch niet meer mogelijk. En dat miste ik echt in mijn dagelijkse werk. Van die 1-op-1 interactie krijg ik energie. Als kindercoach heb ik weer échte aandacht voor het individu. Elk kind is uniek en elk kind mag er zijn.

Met mijn praktijk wil ik kinderen helpen die worstelen met hun emoties en situaties in hun omgeving die het hen nog moeilijker maken. In gesprek met het kind, al dan niet met spelmaterialen, laat ik kinderen hun emoties een plekje geven. In hun hoofd en in hun doen en laten. Met de juiste handvatten kan jouw kind weer vol energie in het leven staan. En het mooie is, dat heeft het kind dan zelf gedaan!

Hi5 kindercoaching Astrid